Ziggey

Jij bent de persoon die ik graag wil helpen. Mijn passie ligt bij het helpen van mensen die hun gezondheid willen verbeteren, fitter willen worden en een gezond gewicht willen bereiken op een verantwoorde en wetenschappelijk onderbouwde manier. 

Mijn naam is Ziggey van Bouwhorst, ik ben een ervaren bewegingsagoog die werkt als Coach bij de UpperClub. Daarnaast volg ik de Bachelor Fysiotherapie (Deeltijd) en heb ik meerdere goed aangeschreven opleidingen succesvol afgerond. 

Ik kan jou helpen je wensen te behalen op ieder gebied. Hierbij vind ik het erg belangrijk dat het niet ten koste gaat van de aandacht voor je werk en/of studie, het je minder energie geeft of dat je er activiteiten voor op hoeft te geven. Tijdens het traject kan ik door mijn medische achtergrond jouw programma indelen rondom de aanwezige gezondheidsproblemen en lichamelijke klachten. 


Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen om je doelen te bereiken? Vul dan onderstaand formulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!