Wordt jij onderdeel van onze missie?

Onze Vacatures

Als jij jezelf ziet als een sportieve, empathische, gekwalificeerde persoon, dan komen wij graag in contact met jou.

Waarom The Upper Club?

Goeie vraag. Hier vind je enkele redenen....

Persoonlijk en Oprecht

We zullen altijd leveren wat we beloven en we zullen nooit iets beloven wat we niet kunnen waarmaken. We weten dat klanten vertrouwen het belangrijkste aspect van ons concept is. We doen er alles aan om het juiste te doen. Dit elke dag opnieuw.

Samen zijn we één

The Upper Club heeft een zeer divers team qua persoonlijkheden en achtergronden. Het is ons geweldige team die ook het verschil maakt. Wanneer we onze persoonlijke vaardigheden, kennis en ervaring delen worden we één team. Het is deze diversiteit die ons sterk maakt.

Progressie, Geen Perfectie

The Upper Club bestaat uit individuen die hunkeren naar empowerment, die het maken van impact nastreven, initiatief nemen en er alles aan doen om elke dag een beetje beter te worden. We omarmen zowel persoonlijke verantwoordelijkheid als transparantie. We nemen verantwoordelijkheid voor resultaten, goed of slecht en we leren hier van.

Wij maken plezier

Plezier maken is belangrijk om gezond te blijven in de snel veranderende wereld waarin we leven en werken. Wij geloven dat plezier op het werk de productiviteit verhoogt. Wanneer je geniet van de mensen met wie je werkt en de omgeving waarin je werkt, wordt het veel gemakkelijker om je passie te richten op het ontwikkelen en creëren van een geweldige sfeer, een top service en een kwalitatief hoogstaand product.

>