Nog 10 vrije plaatsenSchrijf je nu in

Wordt jij onderdeel van onze missie?

Onze Vacatures

Als jij jezelf ziet als een sportieve, empathische, gekwalificeerde persoon, dan komen wij graag in contact met jou.

Waarom The Upper Club?

Goeie vraag. Hier vind je enkele redenen....

Betrouwbaarheid en Eerlijkheid

We zullen altijd leveren wat we beloven en we zullen nooit iets beloven wat we niet kunnen waarmaken. We weten dat klanten vertrouwen het belangrijkste aspect van ons concept is. We doen er alles aan om het juiste te doen. Dit elke dag opnieuw.

Wees je eigen klant

The Upper Club is ontstaan uit de wnesn van de oprichters. Ons gehele team heeft het proces samen ontwikkeld en wordt ook door ons allen gebruikt voor eigen doeleinden, dit inclusief alle hulpmiddelen en programma's waarvoor onze klanten betalen. Daartoe bouwen we diensten en ontwikkelen we programma's die we ook zelf willen gebruiken.

Samen zijn we één

The Upper Club heeft een zeer divers team qua persoonlijkheden en achtergronden. Het is ons geweldige team die ook het verschil maakt. Wanneer we onze persoonlijke vaardigheden, kennis en ervaring delen worden we één team. Het is deze diversiteit die ons sterk maakt.

Strive for excellence, not perfection

The Upper Club bestaat uit individuen die hunkeren naar empowerment, die het uitoefenen van impact nastreven, initiatief nemen en er alles aan doen om elke dag een beetje beter te worden. We omarmen zowel persoonlijke verantwoordlijkheid als transparantie. We nemen verantwoordelijkheid voor resultaten, goed of slecht en we leren hier van.

Wij maken plezier

Plezier maken is belangrijk om gezond te blijven ein de snel veranderende wereld waarin we leven en werken. Wij geloven dat plezier op het werk de productiviteit verhoogt. Wanneer je geniet van de mensen met wie je werkt en de omgeving waarin je werkt, wordt het veel gemakkelijker om je passie te richten op het ontwikkelen en creëren van een geweldige sfeer, een top service en een kwalitatief hoogstaand product.

Passie en vastbeslotenheid

Passie is de brandstof wat The Upper Club en het team drijft. Passie, vastberadenheid, empatisch en het besef van urgentie, dat zijn wij. Wij zijn geïnspireerd in wat we doen en waar het bedrijf heen gaat We accepteren geen "nee" of "dat zal nooit werken" als antwoord. Waar een wil is, is altijd een weg.

>