Klanten ervaringen die er toe doen

Anna Lucia Bos

"Een mooie club waar ik me als vrouw op mijn gemak voel."

Audi

'Als je jezelf The Upper Club noemt moet je ook laten zien dat je dat bent’, vindt Audi. En dat doen jullie goed zegt hij. Enthousiaste mensen op de vloer, je wordt continu gemotiveerd en de coaches hebben de juiste kennis om mij op een verantwoorde manier, mijn doelen te laten behalen.

Nicole H.

Niet meer in me eentje aanklooien, maar mezelf omringen met dat wat ik nodig heb. Persoonlijke begeleiding, rust & sfeer, gezelligheid en discipline. Een en al positieve energie. Laptop gaat gewoon mee want dit is niet gewoon ‘even snel naar de gym’ dit is lifestyle, daar is gewoon gelegenheid voor bij deze club.

START DIRECT EN ERVAAR HET UPPER CLUB GEVOEL

Jaarlijks Maandelijks
Altijd welkom Daluren

Essential

Ons Essential plan bevat alles wat je nodig hebt om je doelen te gaan bereiken

Op aanvraag / maand

Op aanvraag / maand
Op aanvraag / maand
Op aanvraag / maand

TRAINING PLAN, VOEDING PLAN, RAINING, THUIS PROGRAMMA, LIFESTYLE COACHING, LOUNGE & WELLNESS

Bekijk het gehele Plan

Premium

Ons premium plan is speciaal voor jou wanneer jij hebt gekozen jezelf op nr. 1 te zetten. Vraag een collega om verdere uitleg hieromtrent 

Op aanvraag / maand

Op aanvraag / maand
Op aanvraag / maand
Op aanvraag / maand

PERSOONLIJKE BEGELEIDING, SMALL GROUP TRAINING, THUIS PROGRAMMA, LIFESTYLE COACHING, LOUNGE, GRATIS HORECA (vraag een collega voor het aanbod) & WELLNESS

Bekijk het gehele Plan

Meest waardevol

Maand-op-maand contracten

Geen jaarlijkse commitment nodig!

Persoonlijk plan

Dit geldt voor al onze klanten. Niet bindend!Offline/online begeleiding

Beleiding en ondersteuning is onze hoogste prioriteit.

Freeze privileges

Lees onze faq voor de voorwaarden.

Ruime openingstijden

365 dagen per jaar , 7 dagen per week

Geen lange termijn contracten

Annulering al mogelijk na 3 maanden!

90 dagen geld terug garantie

Ben je na 90 dagen niet 100% tevreden dan storten wij de vooruitbetaalde bedragen terug op jouw rekening.

Show moreShow less

Aanbieding is alleen geldig voor leden die minimaal 2 keer per week bij The Upper Club hebben getraind gedurende drie maanden na startdatum van het lidmaatschap. Alle trainingen dienen bij The Upper Club te zijn afgerond.. Detailhandelsverkopen worden niet gerestitueerd. Het lid moet zijn of haar Club binnen een maand na de startdatum van het lidmaatschap op de hoogte brengen om restitutie van de contributie van de eerste 3 maanden te ontvangen. Onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Resultaten kunnen verschillen. Zelfs als u het programma volledig volgt, krijgt u mogelijk niet de gewenste resultaten. De werkelijke resultaten zijn afhankelijk van het individu. Je kunt het gewichtsverlies niet terug zien, geen vet verliezen, spieren opbouwen of de resultaten bereiken waarnaar jij op zoek bent. Noch The Upper Club, noch haar werknemers, agenten of gelieerde ondernemingen, geven garanties of garanties met betrekking tot de resultaten die kunnen worden verkregen uit het trainingsprogramma of informatie en diensten die tijdens de training worden verstrekt.


Deelnemers worden dringend verzocht altijd een arts of een arts te raadplegen alvorens deel te nemen aan activiteiten of een trainingsprogramma te starten.

Veelgestelde Vragen

Ik heb fysieke problemen. Kan ik nu wel gelijk starten?

Absoluut! Onze begeleiders zijn opgeleid in het bieden van verschillende mogelijkheden aangaande oefeningen op de vloer. Eventueel kan in overleg met onze huis fysio een speciaal programma worden opgesteld.

Hoe kan ik een eerste afspraak plannen?

Een eerste afspraak plannen kan door hier te klikken of door contact met ons op te nemen via 0165-769012 en/ of een mail te sturen naar roosendaal@theupperclub.nl. Verder is het mogelijk om via onze sociale kanalen Instagram of Facebook een afspraak te maken.

Bieden jullie ook groepslessen aan?

Onze begeleiders geven ieder uur van de dag groep georiënteerde (circuit) lessen. Je kunt hier dus altijd instappen en mee gaan doen! Wanneer de groep of les vol is trachten we dit op te lossen door een tweede groep training hiernaast te starten, zodat iedereen de mogelijkheid krijgt mee te doen met een les.

>